Category: Agriculture & Gardening -> Food & related products -> Aquatic Products Country: Poland Featured products [Poland]FORESTER'S LADY DELICACYMarinated skinless herring flaps with marinated garlic, onion, paprika, cucumber, olives, with spices in edible canola oil.
Packaging:
1. Weight netto: 500g
Weight of the fish: 220g
8 pcs/cartoon
864 pcs/pal EUR
2. Weight netto: 800g
Weight of the fish: 400g
4 pcs/cartoon
480 pcs/pal EUR
Available in bigest container (form of the salad) 3kg, 5kg.[...] [Poland]Smoked salmonHot and cold smoked salmon.
Packaged:
- in cartons
- vacuumed
- frozen and vacuumed
skinless fillets or sliced.[...] [Poland]HIGHLANDER'S HERRINGMarinated herring flaps with marinated onion and paprika in edible canola oil.
Packaging: glass jars 200g, plastic boxes: 0,5kg, 0,8kg, 0,9kg, 3kg, 5kg
8pcs/cartoon
2000pcs/EUR pallet[...] [Poland]DorszDorsz jest średniej wielkości rybą drapieżną. Jest polską ryba konsupcyjną numer jeden i juz od lat jest nieodzownym elementem naszej, polskiej kuchni. Jest niezwykle ceniona, ze względu na smaczne, białe mięso, w całej Europie, ale i poza nią (Rosja, Japonia, USA).
Popularność zawdzięcza swojej uniwersalności kulinarnej. Doskonale się nadaje zarówno do smarzenia, gotowania, zapiekania, jak i duszenia, czy faszerowania.
Dorsz oferowany przez firmę Interfood sp. z o.o. jest[...] [Poland]Marinades - herrings, herring fillets and rollmops.Marinades - herrings, herring fillets and rollmops.
Products packaged in:
- jars,
- plastic containers,
- buckets.[...] [Poland]OstrygiOstrygi to rodzina osiadłych małży, która liczy sobie ok. 100 gatunków. Mają asymetryczną muszlę, przypominającą nieoszlifowany kamień. Żyją na przybrzeżnych skałach płytkich mórz tworząc duże ławice.
Są symbolem luksusu kulinarnego, a swoją sławę zawdzięczają wykwintnemu i delikatnemu smakowi. Słyną również z tego, że w działaniu jako afrodyzjak są skuteczniejsze od viagry.
Historia konsumpcji tych wyśmienitych stworzeń sięga aż do starożytności, kiedy[...] [Poland]Dorada KrólewskaRyba ta żyje w płytkich łąkach podwodnych i skalistych przybrzeżach Afryki(Ocean Atlantycki i Morze Śródziemne).
Już w starożytnym Rzymie była uznawana za przysmak i była ulubioną rybą konsupcyjną rzymian.
Obecnie, dorada jest uznawana przez smakoszy za jedną z najlepszych ryb w swojej rodzinie. Mniej lubiana jest tylko ze względu na szkody, które wyrządza w hodowlach ostryg i omułków, którymi się żywi.
Jej scisłe, białe mięso jest wyjątkowo smaczne i mam mało ości.[...] |
|